Tips på bra knipkulor

Vi har valt ut några knipkulor som underlättar knipövningar och som med regelbunden träning ger gott resultat.

Samtliga knipkulor kan införskaffas på Joyland eller LustJakt, som båda hör till de bästa och mest pålitliga intimbutikerna på nätet.

Twin Balls Deluxe – 229 kr

Dessa knipkulor är gjorda i silikon, vilket är ett material som är extra bra för känslig hud. Heartballs Silikon har med sin rosa färg en söt och stilren utformning. Kulorna är 3,7 cm i diameter och har en lagom avvägd tyngd inuti varje kula. Om du använder Twin Balls Deluxe regelbundet kommer du att förebygga underlivsbesvär, inkontinens samt få starkare orgasmer.

Imagine Balls – 299 kr

Imagine heartballs är ett par knipkulor som är gjorda i silikon vilket är extra lämpligt för de med känslig hud. Varje kula innehåller en ljuddämpad tyngd vilket gör att de inte hörs när du använder dem. Kulorna har en diameter på 3,5 cm. Använd dem genom att applicera glidmedel och för sedan försiktigt in dem i slidan. Din muskulatur kommer nu att börja arbeta, och om du gör knipövningar samtidigt kommer du att få bäst effekt.

Geisha Super Ball Single – 199 kr

Denna knipkula skiljer sig från övriga i och med att den endast har en kula, vilket gör den extra liten och lätt att ta med sig överallt. Kulan är 3,7 cm och är gjord i silikon för att vara skonsam mot din hud. Kulan används genom att du applicerar en klick glidmedel på den och försiktigt för in den i slidan. Försök sedan att utföra knipövningar för att få bäst effekt. Upprepa denna procedur dagligen under några månader, och du kommer säkert att märka en stor skillnad.

Climax Glass Balls – 229 kr

Dessa knipkulor är genomskinliga och gjorda i glas. De är speciella i förhållande till andra knipkulor, då de har en diameter på 2,7 cm istället för den normala diametern på 3,5 cm. Snöret som kulorna är fästa vid är gjorda i silikon, vilket är ett material som är bra för din hud. En annan fördel med dessa kulor, är att de inte har en lös tyngd inuti sig, vilket gör dem ljudlösa.

Ännu inte nöjd?

För fler bra tips på knipkulor rekommenderas ett besök på knipkulorna.se

  • Presentation

    Denna sida är skapad för att hjälpa kvinnor att ta kontroll över sin inkontinens och uppnå ett bättre välbefinnande och en ökad livskvalitet.

    Att utföra knipövningar dagligen har dessutom många andra fördelar, framförallt relaterat till ett bättre sexliv.